УГРА - Агенција за развој малих и средњих предузећа општине Угљевик

 

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ И ПОСЛОВНИ ПАРТНЕРИ,

ОБАВЈЕШТАВАМО ВАС ДА ЋЕ СЕ 7. САЈАМ ШЉИВЕ, ВОЋНИХ РАКИЈА И МЕДА ОДРЖАТИ 06. И 07. СЕПТЕМБРА (ЧЕТВРТАК И ПЕТАК) ОВЕ ГОДИНЕ НА ТРГУ ДРАЖЕ МИХАИЛОВИЋА У УГЉЕВИКУ.

ОВЕ ГОДИНЕ ОЧЕКУЈЕМО ЈОШ ВЕЋИ БРОЈ ИЗЛАГАЧА И ПОСЈЕТИЛАЦА УЗ ОБЕЗБЈЕЂЕН БОГАТ КУЛТУРНО-УМЈЕТНИЧКИ ПРОГРАМ.

ПРВИ ДАН СУ ПРЕДВИЂЕНА СТРУЧНА ПРЕДАВАЊА ЗА ПЧЕЛАРЕ, СТРУЧНА ПРЕДАВАЊА ИЗ ОБЛАСТИ ПРОИЗВОДЊЕ РАКИЈЕ, ТЕ ПРЕДАВАЊА ЗА ВОЋАРЕ. ПРВО ВЕЧЕ У СКЛОПУ САЈМА ПРЕДВИЂЕН ЈЕ ФЕСТИВАЛ НАРОДНЕ МУЗИКЕ, ГДЈЕ ЋЕ УЧЕСНИЦИ БИТИ: РАДЕ ЈОРОВИЋ, АНГЕЛ ДИМОВ, ЈЕЛЕНА БРОЋИЋ И МНОГИ ДРУГИ.

ДРУГИ ДАН ЈЕ ПРЕДВИЂЕНО ИЗЛАГАЊЕ ПРОИЗВОЂАЧА ВОЋНИХ РАКИЈА ИЗ РЕГИОНА И ИНОСТРАНСТВА, ПРОИЗВОДА МЕДА, ДОМАЋЕ РАДИНОСТИ КАО И ОСТАЛИХ ПРИВРЕДНИХ СУБЈЕКАТА КОЈИ ЖЕЛЕ НА ОВОМ САЈМУ ДА СЕ ПРЕДСТАВЕ.

У СКЛОПУ САЈМА, ЗАВРШНЕ ВЕЧЕРИ, ОРГАНИЗОВАН ЈЕ БЕСПЛАТАН КОНЦЕРТ ГРУПЕ „ЛЕГЕНДЕ“ ИЗ БЕОГРАДА НА ТРГУ ОПШТИНЕ И НИЗ ДРУГИХ АКТИВНОСТИ КОЈЕ ЋЕ ВАМ ОМОГУЋИТИ ПРИЈАТАН И КОРИСТАН УГОЂАЈ.

НАШ САЈАМ ЈЕ ИЗРАСТАО У ЈЕДАН ОД НАЈВЕЋИХ И НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ НЕ САМО У БиХ НЕГО И У РЕГИОНУ, И ПРЕДСТАВЉА ОДЛИЧНУ ПРИЛИКУ ЗА ПРОМОЦИЈУ ПРИВРЕДНИХ АКТИВНОСТИ СВИХ ВРСТА.

ДЕТАЉНУ АГЕНДУ ДОГАЂАЈА ЋЕМО ВАМ НА ВРИЈЕМЕ ДОСТАВИТИ СА ЖЕЉОМ ДА И ВИ БУДЕТЕ ДИО ОВОГ ВЕЛИКОГ И ЗНАЧАЈНОГ ТРАДИЦИОНАЛНОГ ТАКМИЧАРСКОГ И КУЛТУРНОГ ДОГАЂАЈА НА НАШОЈ ОПШТИНИ УГЉЕВИК.

СРДАЧАН ПОЗДРАВ,
АГЕНЦИЈА ЗА РАЗВОЈ МСП ОПШТИНЕ УГЉЕВИК