УГРА - Агенција за развој малих и средњих предузећа општине Угљевик

Обавјештење о резултатима Јавног позива

Обавјештење о резултатима Јавног позива

 

На Јавни позив за додјелу подстицаја за старт ап – најбоља пословна идеја из области информационих технологија се пријавио један привредни субјект, „Баософт“ Угљевик. Пријава је стигла у року који је предвиђен у Јавном позиву. Комисија је отворила и прегледала пристигли захтјев/пријаву на Јавни позив те  констатовала да пријављени посједује сву потребну документацију. Пошто пријава испуњава услове Јавног позива, те нема других пријављених, пријава „Баософт“-а из Угљевика ће бити прихваћена и биће му  додијељена средства у износу од 2.500,00 КМ као најбољој пословној идеји из области информационих технологија. Подносиоцу прихваћене пријаве Агенција ће уручити Рјешење о додјели подстицајних средстава.

На Јавни позив за бесплатну израду web сајтова се пријавило седам привредних субјеката. Све пријаве су стигле у року који је предвиђен у Јавном позиву. Пријавили су се:

  1. „Лимо Монт ЛЗ“ Доња Трнова
  2. „Електро – Ремонт“ Угљевик
  3. Тешић Миладин, Породично пољопривредно газдинство, Доња Трнова
  4. „Превента“ ДОО, Угљевик
  5. „Мишо воће“, Тутњевац
  6. Предшколска установа Клуб за дјецу „Мали принц“, Угљевик
  7. Здравствена установа „Др Снежа“, Угљевик.

Комисија је отворила и прегледала све пристигле захтјеве/пријаве на Јавни позив те  констатовала да сви пријављени посједују потребну документацију.На крају, Комисија констатује да сви пријављени испуњавају услове из Јавног позива те ће им бити одобрена техничка помоћ у виду бесплатне израде web сајтова. Подносиоцима прихваћених пријава Агенција ће уручити Рјешења о бесплатној изради web сајтова.

Write a Reply or Comment